Endnu en super weekend

Fredag
Ikast havde indbudt mig til at holde fart og motivationskursus ved dem, så jeg drog til Ikast. Jeg var i godt selskab og de er mægtig dygtige til at løbe agility deroppe og sikke et sammenhold, super dag også for kursister (håber jeg) Da en del af hunden havde problemer med deres springteknik blev det kurset hovedtema, og det er jo lidt "tørt" omend meget funktionelt.
 
Lørdag
Kirsten Kristoffersen havde inviteret til "25 år jubilæum i DcH Vejle" fest i DcH. Kirsten havde lavet et fantastisk arrrangement, aktiv hundedag, alle kunne melde sig på forskellige temaer og få trænet hund i et par timer. Godt initiativ og jeg kom endelig ud i klubben efter lang tids fravær og fik hilst på alle de "gamle" Vi spiste masser af god Majbritt mad og hyggede. Efter at have spist for meget mad, besluttede Yvonne, Anja, Thomas og jeg at gå til dummykast. Hvor var alle hundene dygtige, dog var jeg specielt stolt af Mille pigen som var betagtelig bedre til at markere og hente end jeg lige havde regnet med. God spaniel. Efter dummykast kørt vi over på den anden side af vejen og kastede flere dummys over Vejle å og hundene måtte kæmpe for sagen.
 
Søndag
Fin lille agilitykonkurrence i Løgumkloster. Gode dommere, svære baner (agility), god forplejning og godt afviklet. Desværre var feltforhindringerne på den store bane så ringe at det var lidt uforsvarligt at løbe på dem. Heldigvis byttede dommeren om på vipperne, lille banes vippe var for tung og stor banes vippe var for glat.
Egne præstioner, endnu en konkurrence som var nærved og næsten.
Barney fik et dm udtag i spring og var en KØTER i agility (havde lige glemt at man skal have første pind med i slalom på en forholdsvis nem slalom)
Boss. Agility kl. 1 mister opgangsfeltet på vippen. Jeg har kigget på nye og gamle videoer og er sikker på det er fordi vippen var glat. Normalt springer han over feltet med forbenene, men rammer med bagbenene, men ikke i dag, ellers et meget fint løb.
 
 
 
Agility åben. 15 fejl. Jeg troede lige det et kort øjeblik var Barney jeg løb med og heppede lidt rigeligt, 2 pinde røg og vi fik en værgring.
Springåben.  Kombinationen af en tunnel (og en tunnelsyg border) og at jeg trækker lidt derhen af gav en disk.
Spring kl. 1. Disk, da KØTEREN kunne se en tunnel fra bagsiden af og på trods af jeg kaldte 2 gange valgte at tage den. Jeg skældt ud og han blev længe i tunnelen og overvejet om han ville ud. Bare rolig til alle jer der er bekymret og synes det er synd for Boss at han fik skæld ud, så er han jordens største skuespiller og ville vælge at løbe i den tunnel igen hvis vi skulle løbe en gang til, og desuden er jeg i modsætning til så mange andre ikke sur når jeg kommer ud af banen (her ved hunden ikke hvad den har gjort galt) men sur i det øjeblik det ser, og så er det glemt igen.
 
Sjovt så mange køtere jeg har 🙂
 
  
Helle Rask viser god stil, endnu ikke helt i topfart, men Laura skal lige se nye ting an, så mon ikke hun er toptunet til 2011. Jeg synes det er flot i det hele taget at komme fejlfrit igennem en klasse med en så uerfaren hund. BEKYMREDE Helle.
 
  
Gamle Bom alias Pjalte (11 år) viser god stil med Thomas
 
 
Louise og Brezzy fik DM udtag
 
Nå men Yvonne, Thomas og jeg synes ikke helt vi havde slidt vores hunde nok endnu, så vi måtte ud og kaste lidt flere dummys. Vi kørte derhen hvor vi havde været på kenneltræf, og gik amok.
 
Yvonne sendt igen Bertha over søen på en dummy Bertha ikke viste var der. Dygtig Bertha.
 
Vi går aldrig ned på udstyr når vi har Y med.
 
Skal ses på Youtube i storformat hvis I vil se det. Thomas henter dummy ned fra lille birketræ.
 
  
Præstere Kanvas alias Plaske. Vi håber hjuldamperen bliver bedre til at svømme med tiden.
 
  
Ja Bastian er nok ikke den kommende stjerne på markprøver på af "lidt" lyd, men han more sig kosteligt.
 
  
Mille viser god stil, igen om søndagen, har vist sig at være "lidt" diregerebar, men kan ikke for godt huske 2 dobbeltmarkering på vand 😉
 
Endnu en sjov dag i det grønne. Ja det kan godt være vi aldrig bliver gode til jagttræning, men vi har det sjovere end de fleste.
Reklamer
Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s