R.I.P. Spilop

Ja i dag måtte Thomas og jeg igen træffe en svær beslutning og vi måtte køre den lange vej til dyrlægen for at få Spilop aflivet.
 
Det sidste 2 år har hun bøvlet lidt med slidgigt i højre baghase, men har kunne fungere på en agilitybane uden for mange mén. Det sidste ½ år har været slemt for hende og hun har måtte undvære hendes bedste hobby agilityen. I vinters fik en hun blodprop i ryggen og bagbenene har ikke fungere 100% siden, det har dog "heldigvis" gjort at hun ikke havde så ondt i gigten, da proppen havde taget lidt af følelserne med. Hun bøvlede i den sidste tid med højre forben også, når hun havde værre på jagt efter en hare eller slåset for meget med de andre hunde. I dag trænede jeg lidt rally lydighed med hende og hun blev stokhalt på det en forben, og have en hund der har problemer på 2 ben og ikke kan holde til at træne 2 min. lydighed er ikke værdigt, specielt ikke for Spilop som endnu ikke i hende hovede var pensionist. Så beslutningen blev truffet, jeg har spekuleret på det i et ½ år, og det var bare prikken over i’et.
 
Spilop 2009 Danskmester i rally øvet klasse
 
Spilop har altid ydet 110% og har mange fine titler. I 2009 blev Dansk Mester i Rally, nr. 4 til DKKs og DcHs agility DM, jo hun har gjort det godt til det sidste.
 

Jytlandia Cup finalen 2006
 
Jo Spilop har i konkurrence øjemed givet mig rigtig mange oplevelser, men det jeg vil nu mest huske hende for  vores bånd til hinanden. Når jeg var syg, så lå hyperaktive Spilop ved min side og led med mig, Spilop har altid kun ville løbe agility med mig og har altid fundet vejen ud af haven hvis jeg gik udenfor. Hun har altid ville bruge alt sin tid sammen med mig. Desuden var hund den bedste til at give kram og kys, vidste lige hvordan man skulle charme sig til lidt kvalititets klø tid.
 
Spilop ære være dit mind, du er savnet. Håber du har din helt egen agilitybane bag regnbuebroen, og du giver den lige så meget gas som du plejede.
Reklamer
Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Et svar til R.I.P. Spilop

  1. Lone siger:

    Sød kronikel (eller hvordan det nu staves) over en dejlig men savnet ven.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s