Royal Canin Show

Yvonne og jeg kørte samme i lille bil og Thomas i store bil, da Y’s bil var gået i stykker. Y og jeg brokkede os over vejret hele vejen til Odense, vi var faktisk parat til at køre hjem igen. Y og jeg er vist ikke skabt til vådt vejr, selvom vi ellers overlevede Viby lørdag uden problem.
 
Da vi kom til Odense fik vi besked på at vi måtte køre ind på arealet og så skulle vi parkere 300 meter derfra. Y og jeg himlede op, nå ind på arealet vi kom. Teltene måtte slåes om i auqaparken, vi fandt dog et sted hvor det var "tørt", dog var det for tæt på banen, men vi fik lov til at blive.
 
Arrangørene håbede på at vi fik tilladelse til at bilerne måtte blive holdene, men desværre. Magelig er jeg, så når Thomas skal dømme hele dagen og jeg skal styre 6 hunde, så vil jeg ikke holde 300 meter væk, jeg kan ikke bestille andet end at rende frem og tilbage. Vi vedtog at løbe de åbne baner og pakke, jeg skulle nok være holdt efter første åbne bane. Desværre for Barney var banen ret dårlig. Græsslåningen var ikke optimalt og det var i bakke dal. Barney rev nr. 2 pind i spring åben, og han har revet en pind før denne til stævne. Lige før spring nr. 2 var der en dal, og pga. græssets højde kunne hundene ikke vurdere dette, så rigtig mange hunde rev spring nr. 2. I agility åben som var den klasse vi løb sidst var der ved at være temmelig pløret før slalom, og da jeg udføre mit forkryds mellem spring og slalom, drejer og lander Barney, desværre for Barney skrider det forben han har vægten på, og han må helt om på ryggen. Pga hans dårlig hofte bliver jeg altid trist når sådan noget sker, jeg skulle have valgt at trække ham og ikke løbe ham på en så mudret og ujævn bane. Af skade blev jeg klog og løb Boss anderledes, jeg ville aldrig have løbe det sådan på en god bane, men det kunne gå an.
 
Lidt synd for arrangørene at forholdene ikke var bedre, jeg er sikker på at en mere intensiv slåning ville have afhjulpet det værste. Bilerne generede ikke nogen der hvor de stod, men desværre de skulle væk. Præmierne var gode, forhindringerne var gode, præmieroverrækkelsen var lige efter løbene, hjælperne gode, så synd at de ikke kun få bedre forhold.
 
De skøre i a jawttøj på cafe Razz, den kommer vi på igen en anden gang, mægtigt godt mad.
 
Yvonne, Linda, Merete, Louise og jeg meldte fra i klasseløbene og tog på cafe, og bare rolig det var ikke fordi vi havde klaret os dårligt.
 
I agility åben blev
 
Jeg nr. 7 med Barney, trods det at han først løb efter 5 spring og var ned at ligge undervej.
Louise nr. 9 med Kaylee
Linda nr. 10
Merete nr. 11.
Alle fejlfrie og med dm udtag til både DcH og fælles dm.
 
I spring åben blev
 
Jeg nr. 4 med BOSS
Louise nr. 12 med Kaylee
Linda nr. 15
Merete nr. 16.
Alle fejlfrie og med dm udtag til både DcH og fælles DM
 
Så vi havde haft en mægtig dag, først lidt vand, god agility og så et varmt cafebesøg i a jawttøj.
Reklamer
Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s