Velkommen til Compete

Ja, nu hvor vi desværre ikke har Dot-Com længere måtte vi have en ny hund der hedder noget med Com, og eftersom ham her fyren hed Pete i forvejen var det meget nærliggende at kalde ham Compete (at konkurrere)
 
Fyren er en lille 13 ugers border collie han, sort/hvid. Hjælp jeg er blevet helt almindelig, nærmest ordinær, fy for den. Nu er jeg bare en ud af 200 på en agilitybane med en sort/hvid border. Nå men Compete er en rigtig sød fyr som vi hentede i forgårs i Løkken oppe ved http://www.kennelminbedsteven.dk/. Han har ingen stambog (endnu, vi håber) da han er ud af et hovsa kuld. Hvorfor så ham her. Ja fordi Tine Elman rendte rundt til et stævne i Viby med en helt fantastisk border colliehvalp. Luke, som tilfældigvis er bror til Compete, han var helt cool, og kunne med andre hunde, mennesker etc og lod sig ikke påvirke af alt det kaos der er til et agilitystævne, og heldigvis havde Morten og Vivi en hanhvalp tilbage, og nu er han her. (Ole Sørensen ville nok sige "Impulskontrol, Sanne)
 
Med det hvide ben forreste
 
Ja, ja fotografen www.hellelarsen.dk havde lidt problemer med at holde dyret i ro, så hun måtte have Trine K til af fiksere ham.
 
Lige nu er Compete ved at finde ud rutinerne herhjemme, han har endnu ikke helt vænnet sig til at ikke alle hunde er sort/hvide og vejer omkring 20 kg, specielt pudlerne er han meget skeptiske overfor, tilgengæld elsker han Anton Trine K’s franske bulldog, ja han har jo smag. Vi har trænet lidt kontakt og hjemkald, men ellers han han bedst til at være hundehvalp. Spise, tisse/skide og sove, men vi håber da på sigt at han vil være med til at gøre agilitybanerne usikre.
 
Nu da jeg har fået ny hundehvalp må jeg jo ikke glemme den "gamle"
 
Kanvas 5. mdr. gammel, og han er stadig mageløs, den "lille" gule.
 
Kanvas med fremskudt "jeg er meget vigtig" underkæbe
 
Ja, ja næsen er sort endnu.
 
Ja, men 2 hvalpe er det lige om at når det hele, så det vil jeg gå ud og prøve på.
Reklamer
Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Et svar til Velkommen til Compete

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s