Harlev og velkommen til Pluto og Kaj.

Jep efter en agilitykonkurrence i Harlev i regn og rusk uden et eneste fejlfrit løb, overvejer jeg lidt om Boss og jeg skal holde en konkurrencetræningspause, så vi kan få sat basisindlæringen så godt fast, at den bliver siddende i den lille border collie hjerne i stressede situationer også. Jeg er tilmeldt en del konkurrencer med ham og dem deltager vi i, jeg tilmelder ikke flere med mindre der sker en udvikling. Det er desværre elementære ting der ikke fungere for os til konkurrencer, og forskellige ting hver gang. I Vejen var det slalomudgange og felter. I Harlev var det flyv, bagkryds og leadout. Alle banerne ville vi med nemhed have kunne løbe herhjemme, første gang. Jeg stresser ikke ved at skulle løbe med ham, men han har meget travlt med at hyrde de andre hunde på banen og det stresser ham desværre. Vi er stadig et forholdsvis "ungt" par, men eftersom flere konkurrencer har forværret det, så nytter det jo nok ikke at tage til endnu flere, ja, ja vi ser tiden an lidt endnu.
 
Heldigvis klarede mine kursister sig meget godt. Jeg tog et billed af resultaterne, men det er desværre blevet så sløret at det ikke kan læses, men i lille åben blev Helle Rask med Laura nr. 2 og Jannie med dipsy nr. 3, begge med dm udtag. Der mange flere gode resultater herude fra, men da de er forholdsvis nye ville jeg lige fremhæve dem.
 
Her ses Sannes værste mareridt. Sorte pudler over alt. Uha da.
 
Søndag holdt vi fri. Er vist mægtigt godt med mit humør i øjeblikket.
 
Jeg brugte tiden på at beundre min fantastiske nye hund.
 
Så smuk, tror jeg må have Helle ud og tage nogle billeder 🙂 I kan se flere dyr på www.randeris.eu
 
Thomas brugt formiddagen sammen med Lars fra Kolding Have og Park Maskiner. Så I kan se så var de 2 temmelig fulde inden kl. 10, at dømme efter græsslåningen.
 
Nå nej, det er nok ham her skyld, må jeg præsentere Kaj Rotor, han skal for fremtiden køre rundt på agilitybanen. Vi er meget glade for Kaj Rotor, og har i dag og i går brugt lige så meget tid på at kigge på ham, som det vil have tage os at slå græsset selv. Stakkels Kaj Rotor skal slå over 4.000 kvadratmeter med en masse agilityforhindringer på og lige nu har han arbejdet i et døgn og er ikke kommet igennem det hele, men staklen er også sat på overarbejde, da vi ikke har slået agilitybanen i en uge og ekstra banen i 2 uger, og når Kaj kommer i det høje, så sætter han klogeligt tempoet ned. Jeg tror Kaj, Thomas og jeg er et rigtig godt par, og det kunne være jeg på sigt skulle træne ham til at løbe lidt agility. Det vil tiden vise.
Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s