Velkommen til Okay

Ja, når man har en ft cocker der hedder Sådan, så må man da også have en der hedder Okay. Og nej, planen var ikke vi skulle have hundehvalp nu, men vi har på 2 år haft 5 hundehvalpe (en er desværre død, og en var en udstationering), så hvorfor komme ud af en god rytme. Så pt. har vi Kanvas 11 mdr., Compete 9 mdr og Okay 3 mdr. Så at have hundehvalp her er mere en vanesag end det er anstregende.

Okay har vi hentet ved http://www.beechbrook.dk/ Da vi kiggede på ham i 2 timer, løb han i 2 timer, mægtigt tænkte vi, galskab er lige noget for os. Så ham måtte vi have.


Okay skal primært være Thomas nye agilityhund og hvis jeg må låne ham, så skal han nok også med til lidt jagttræning engang imellem.


Okay og Compete har en fest. Compete er i modsætning til Kanvas super godt til at respektere at han kun er en lille hundehvalp.

Okay er faldet godt til, har kun tisset 2 gange på gulvet, ser klogeligt tænk an, men går så fluks i kødet på det hele. Han kan med alle de andre hunde, vi holder ham dog lidt fra Kanvas, da han er en være knægterøv og ikke ved at han vejer 27 kg. Jeg har trænet med ham en del gange og han har nemt ved kontakt, apportering af tennisbold og spandøvelsen. Han har dog et selvlært triks han er bedre til end alt andet, om det er godt eller skidt kan diskuteres 😉


En Wegner stol er af det helt rigtige design vil nogle mennesker nok påstå, men Okay synes den er fin, alletiders mulighed for at komme op på bordet.

Han er da søøøøøøøøøøøøøøød, og pga. den flotte sorte farve og de lange fine øre får han lov til mere end de flest her i huset. Så velkommen til Okay, vi skal nok få det skægt i mange år frem i tiden.

Reklamer
Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s