Weekendens strabadser og morskab

Fredagen stod på kursus i SKIVE 2 timers kørsel herfra, hvis man ellers overholder hastighedsbegræningerne, og det er jeg jo kendt for. Undervejs derop mødte jeg desværre en fotovogn, så vi får nok snart en dyrt billede med posten. ØV bø, ikke nogen overskuds forretning at køre til Skive. Kurset var med for og bagkryds samt felter, og der var 10 deltagere alle på forskellige niveuaer, men alle var villige til at lære noget. Menuen stod på pizza og hallowenkage. Jeg var hjemme igen kl. 23.30, uden flere blitzninger

Lørdag Op kl. 4, gå ture og træning med køterene. Derefter en lille køretur til Sdr. Hygum til hvad jeg tror bliver årets sidste agilitystævne. Som altid var det dejligt at komme til stævne hos Ribes Hundevenner. Vi levede sundt og lødigt hele dagen.


Fiberigt bord.


Et af Anna og Karlas løb. Anna bøjer sig desværre frem i serpentineren og Karla får ikke springet efter tunnel, derefter får Karla vist øje på mig ved afslutningen og herefter hendes belønne.


Helle og Laura med et fejlfrit løb, super tempo i starten. Lauras slalom er normalt meget hurtigere end dette, men fejlfrit flot løb.


Et af Boss løb, stor fejl 40, men desværre for Boss måtte han løbe med koen der kun havde sovet 4 timer. Se lige hans måde at springe på, det ser fandeme godt ud, ingen trippende eller tvivl. Han er ved at være rigtig sjov at løbe med. God fyr.

Nå efter stævnet i Ribe, hjem og lufte hunde, i bad og så lige over i hallen til klubfest. 52 mennesker i festligt lag i min hal, hvor var det fint. Festudvalget havde dækket op så fint og sørger for mange mulige og umulige ting.


Forretten. 4 forskellige skinker, rejer, varmt røget laks og kold røget laks. Majbritt havde igen fundet tryllestaven frem, og alle fade var stort set rydte.


Vores to bedste husalfer. Har står Thomas og Ole tit når vi er i festligt lag i hallen og klubfesten var ingen udtagelse.


Så fint over i vores lille hal.

Hovedretten bestod af
Helstegt oksefilet
Indbagt svinemørbrad wellington
Bagte små kartofler med timian
Pasta og tomatsalat


Sanne Rohde underholdte med Gazelle spring, et elegant spring udviklet ud fra sidste års hjortespring 🙂


Merete forbereder Creme Brulee med gasbrænder.


Desserten, kan desværre ikke huske alt hvad der var, men creme brulee, hjemmelavet is, blødende chokoladekage med jordbærsovs og noget hindbær budding noget.

Hold kæft en mad fest, vi har det som konger i DcH Vejle, tak Majbrit for endnu engang at berige min paste/tomatpure tilværelse.

Nå kl. 1, måtte jeg opgive ævret efter 1 øl og 2 gajoller og et tons mad.

Søndag efter fælles morgenmad med de faldende krigere rundt om på farmen, måtte vi igang med lidt rengøring. DcHs agility dommere skulle i dag til dommer eksamen på farmen, så en ren rytterstue og så var vi klar. 4 dommere skulle bestå deres praktiske eksamen, og vi skulle være “forsøgskaniner” ellers så var det de stakkels dommere der skulle være forsøgskaniner for lidt tømmermændsplaget agility, stakkels folk. Da alle klubfestdeltagere ikke kunne spise hotdogs i går, så blev det vores middagsmad herude. Thomas tændt op i grillen og lavede hotdogs til alle deltagere, dommere og dommeraspiranter. Jo sikke en dejlig weekend.

Nu kalder sofaen og jeg tror jeg vil slå mave et par dage, tak til alle for en helt forrygende weekend.

Reklamer
Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s