Regin og Jannie kursus

Jep hele weekenden stod på kursus i basic handling. Spændende og dejligt at arbejde med egen hund en hel weekend. Jeg fik fundet nogle ting Boss og jeg skal træne noget mere på, vi træner de fleste ting som f.eks feltforhindringer og slalom laaaaaaaaaaaangt fra, men han kan rent faktisk ikke dreje skarpt når jeg er tæt på. Så det vil vi få trænet på.

Regin træner det der hedder basic handling, han vil gerne gøre hunden selvstændige ved at styre ned bagfra og have retningskommandoer på, og her er jeg meget enig med Regin, des mere vi løber dem på bagkryds, des mere selvstændig bliver de og des hurtigere løber de. Regin snakkede en del om handlingslinjer og her var vi også enige, vi snakker om retninger fra springstøtte til springstøtte når vi løb med bagkryds og også her gør vi det samme. Han kunne endda undervise Louise, som løber med en hurtig hund og Louise er (undskyld Louise) temmelig langsom. Han kunne sagtens lave andre handlingsbaner til Louise, så mægtig.

Vi havde selvfølelig også en del punkter vi var ueninge om, men sådan vil det vel altid være. Jeg havde en god weekenden, morsomt selskab, godt mad og fik et par guldkorn med hjem til min og mine kursisters videre træning. Så det gør jeg gerne om igen i næste uge, der tager vi (Merete, Louise og jeg) på kursus med Gregg Derret i Malmø, det er dog uden hund, men det glæder jeg mig også meget til.

http://www.carpemomentum.nu/Greg%20Derrett%202010.htm

Omend det bliver meget koldt og jeg kommer til at savne køterpatruljen.

Reklamer
Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s