Stakkels Sådan

Ja for 2½ mdr. siden fik Sådan pencillin i nakke for en slem maveinfektion og det gik ikke så godt, og han fik en allergisk reaktion på Pencillinen i nakken, ikke nok med han blive svimmel og utilpas, men han fik også en lokal reaktion på det.


Så desværre ingen jagt til Sådan indtil såret var helet. Den 9. nov. var såret næsten helet og vi tog på en lille jagt. Sådan ville ikke rigtig gå til makronerne og jeg troede at det skyldes såret i nakken. D. 18. var vi igen afsted, og stadig var Sådan ikke helt fit, sidste såt rev han en ordentlig flæng i sin ene trædepude


Det i sig selv var mærkeligt, da Sådan har kæmpe store og tykke trædepuder af alt hans løben rundt i rev og krat, nå men spanielsdyr måtte så have fod i sæbevand og afbud til markprøve. Efter en 1½ uge i sæbevand fik han så svamp i den fod, jeg holdte omhyggeligt øje med alle poterne og det var kun den ene, så behandling med Atamon, efterhånden begyndet poten at se bedre ud, og jeg besluttede af tage på prøve d. 12/12, men i første såt i brombær var han fuldstændig uden gejst og fandt en fugl der var skudt dagen før, men trykkede ikke terrænet godt nok til at komme for andre fugle, mærkeligt, han plejer altid at være på, næste såt, ingen brombær, max gas og 2 fugle blev stødt på under 5 min. Så jeg tænkte at det var pga. at riften i trædepuden ikke var helet helt endnu.

Han har gået med sko på venstre forben den sidste mdr. for at skåne den, men pludselig begyndte han i weekenden at halte på det andet forben, så en tur til dyrlægen, som mener han har svamp i trædepuderne, og ikke imellem som man plejer at have,


Han har ligesom sådan nogle bylder på hans trædepuder, der er ikke noget imellem trædepuderne som der er på den venstre. Han trædepuder er sådan lidt svampet og slet ikke så hårde som de plejer at være. Dyrlægen mener ikke det er relateret til det pencillin han har fået i nakken, men pencilbehandling slår normale bakterie ihjel og giver plads til svamp, og med den voldsomme reaktion han havde på det pencillin han fik, så har jeg en mistanke om noget andet, han har hellere aldrig bøvlet med fødderne før, han har altid haft “murerarbejdsmænds” trædepuder, store, tykke og sprukne, men har aldrig haft problemer med salt og han har ikke haft revner i dem før.

Jeg håber dog snart han bliver frisk igen, så han kan galopper gennem brombærrankerne og støde 100vis af fasaner, det er det han elsker alle mest og det er nu det er sæson, men desværre tror jeg først han for lov at være med til efteråret igen, nå men nu vil jeg, vaske i Atemon, føntørre, smørre og holde.


Søde Sådan

Reklamer
Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Et svar til Stakkels Sådan

  1. Louise Stenmann siger:

    Stakkels Sådan, rigtig god bedring med ham.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s