Det banker på døren

Ja, det nye år er på vej. Hvorfor det er lige i dag og i morgen vi gør status ved jeg ikke, men det gøre vi. Økonomien bliver gjort op, moms, skat etc, men alt andet i livet gør vi i disse dag også status over. Hvad er der sket i 2010 og hvad vil vi forandre i 2011. Jeg synes det er en mægtig tradition, refleksion og målsætning, en tradition vi kunne lægge ind engang hver kvartal. Nu hvor det nye år banker på, så sæt jer tilbage, reflektere lidt over 2010, der er sket mange ting, gode som dårlige, men vi lære af dem alle, de dårlige formere os, hjælper os med at se tingene i et andet perspektiv, mens de gode holder os oven vande og giver os glæde.

2010 har på hundefronten været præget af udskiftning


Ja, vi har også haft svært ved at følge med, og omend det er med tåre i øjene jeg har sat de 2 øverst billeder på, så fortryder jeg intet. Spilop havde jeg i dejlige 9 år, og hun var en fantastisk hund, printet ind i sjælen, hvor ville jeg have været i dag hvis det ikke var for hende? Hun har helt sikkert formet mit “hundeliv” i den (for mig) rigtige retning.

Dot-Com måtte væk alt for tidligt, det var en stor sorg, han var den blideste og mildeste hund jeg har haft, og med ham mødte jeg retriever-verdenen og en masse dejlige mennesker, han udfordrede mig træningsmæssigt og vi fandt sammen vores vej. En fælles vej.

Når hunde skal herfra kan vi ikke forandre på det, de bliver ikke så gamle som os og når de skal væk og i laaaaaang tid bagefter ser vi tilbage på det med sorg, men vi er jo triste fordi vi holdt af dem og oplevede ting med dem, hvor ville vi have været uden det?

Her hjemme ved os er det også således at når der bliver sagt farvel, bliver der også sagt goddag, vi har sagt goddag til mange nye personligheder, og jeg er sikker på at de også vil præge mig og føre mig nye og uudforsket steder hen.

Konkurrencemæssigt har 2010 været et “tamt” år for Thomas og mig (jeg nægter at skrive jeg, men ved godt hvad der er korrekt) Udskiftningen og pensionsalderen har trykket og omend vi har været meget ude, og har fået mange præmier, så er det ikke de store resultater der har præget året. Til gengæld har jeg kunne følge rigtig mange af mine kursisters op og nedtur, og heldigvis flest opturer og jeg håber jeg har været med til at “fører” dem i den rigtige retning. 2010 har også “fortalt” mig at jeg måske er nået til den erkendelse, at jeg er mere til at undervise end at satse på mig selv. Jeg bliver faktisk mere glad når jeg modtager pralebilleder af mine kursister end for hvad jeg selv opnår.


Sådan tøser

Thomas blev fyret og genansat, og det må jeg være enormt taknemmelig for, for uden hans løn må jeg vist erkende, er der ingen hundecenter.

Sygdom og Maude pladsen har også præget 2010, jeg måtte tvinges i knæ for at sortere lidt. Hvad var der tid til og jeg har fået lagt lidt om på farmlivet og vuderet på hvad der er vigtigt for mig, omend det kostede 3 mdr, så var det en vigtig proces, og en alle selvstændige skal igennem, så nu håber jeg bare jeg kan huske det. Det har også gjordt at jeg i 2010 havde rigtig meget brug for hjælp, til ALT, og jeg har set hvor mange dejlige mennesker jeg kender, som villigt springer til ligegyldigt til hvad.

Så til alt og alle der har krydset min vej i 2010 af hjertet tak for et godt år og håber I alle har haft det lige så godt som jeg. Jeg håber at møde rigtig mange af jer igen i 2011, så hop ud i det, det nye år.

Reklamer
Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Et svar til Det banker på døren

 1. Berit Bilde siger:

  Først vil jeg lige ønske dig og resten af “Farmen” et fantastisk nytår og takke for de mange gode stunder, det er blevet til i 2010.

  Ja vist ved du hvad, der er korrekt, for det er faktisk det, som du skriver :
  “Konkurrencemæssigt har 2010 været et “tamt” år for Thomas og mig (jeg nægter at skrive jeg, men ved godt hvad der er korrekt)…..”

  Du skal nemlig benævne dig selv “jeg” eller “mig”, som du ville have gjort, hvis ikke 3. personer er nævnt. For du ville jo også have skrevet: “Det har været et tamt år for mig” – og ikke “Det har været et tamt år for jeg”

  Du skulle derimod have brugt “Jeg”, hvis sætning havde set således ud:
  “Thomas og jeg har haft et tamt konkurrenceår”, for hvis du fjernede 3. person (Thomas) så ville der jo bare stå “Jeg har haft et tamt konkurrenceår”

  Giver det mening. Så har du også lige fået en lille dansk grammatik lektion 🙂 Men hi hi du er langt fra den eneste, der fejlagtigt tror, at man skal benævne sig selv som “jeg” hver gang, man nævner sig sammen med en 3.person.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s