De unge.

Ja, ja det er lang tid siden der er kommet nogen opdateringer om alle hundehvalpene.

Kanvas (blondie)


Er blevet til en smuk dreng. Har har mere motor end hjerne, men heldigvis er motoren så stor at det helt opvejer blondie tendenserne, han prøver, prøver og prøver bare på at løse problemer og når man prøver længe nok så lykkedes det på et tidspunkt.

Kanvas træner apportering til den store guldmedalje, han har desværre fået sig en lille uvane, han vil gerne pibe når jeg sender ham, så nu prøver vi at lave apportering kedelig og lydighed pissesjovt, desuden har jeg startet Kanvas op på lidt hvalpeagility og med vanlig iver er han gået igang med det også. Jeg synes ikke han størrelsemæssigt er egnet til agility, men hvis jeg ikke får styr på piberiet er det godt at have en reserve karrier klar. Kanvas er en fornøjelse at træne hver gang jeg tager ham ud, så selvom han ikke længere er hundehvalp, så er han stadig Kanvas mageløs for mig. Kanvas er nu 1 år og vejer 28 kg.

Compete (kuglelejre)


Conpete er mit smertensbarn, han har fra starte ikke haft det nemt. Pete har løse haseled og ingen ved hvorfor, han er CT scannet og fejler intet, han haseled er ikke det man kalder “slippery hocks”, så Pete er som han er.

Compete har været svær at træne og har stadigvæk en del problem. Vi har dog fundet vores niche og vores måde at træne på. Compete har aldrig kunne koncentrere sig i mere en 2 sek, og bare den mindste forstyrrelse så var han væk, jeg har prøve alt (næsten) smertestillinde (kunne være smerter pga. haserne), bedre godbidder, kortere tid etc. Men den sidste mdr. har vi lige som fundet hinanden, vi træner triks og Compete er begyndt at tilbyde lidt engang imellem også, og han ligner en der har lyst også efterhånden. Han har stadig meget svært ved at bevare fokus hvis der er de mindste forstyrrelse, og han har aldrig trænet på et hold endnu. D. 23 skal han træne et par timer på sjælland ved Gitte Hoffmeister og det bliver hans træning debut sammen med andre. Compete kan efterhånden så mange fine trick at jeg skal have lave en video af dem, han er rigtig god til det. Han har prøve at være på får 10 gange og det er han også rigtig dygtig til. Compete har også været til den del behandlinger for at se om vi kunne afhjælpe/forbedre på haserne, og sidst jeg var afsted sagde Regitze at hun kunne se klare forbedringer i han muskel turnus, og at det nok skulle komme i resten af ham også på sig. Så nu håber jeg hun har ret, vi kan desværre ikke gøre meget andet en at se tiden an. Compete er 10 mdr. og vejer 18 kg.

Okay (gravhunde)


Okay er en munter og forsigtig lille hundehvalp. Han ligner meget en gravhundeblanding, både i længden af kroppen, hoved formen og han temperman. Han vil hvad han vil. Han vil meget gerne hvalpe agility og jagttræning, men det lydighed/holdfast i dummie lort jeg laver med ham om morgene, det er ikke noget for Okay og ofte ligger han sig med alle 4 ben i vejret og siger “Kan vi ikke bare klø lidt på maven i stedet”, og fordi han er så søøøød, så slipper han afsted med. Han har indsat løbemotor som Sådan og løber fra vi slipper ham fri til vi indfanger ham igen. Han er en sjov lille hundehvalp. Okay er 5 mdr. gammel og vejer (et skøn) 10 kg.

Det blev ikke til et sommerhus i denne omgang, men heldigvis har vi nu købt og betalt for Ziggy, det er jeg sikker på vi bliver mindst lige så glad for.

Reklamer
Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s