Ja, nu er jeg så imponeret

Jeg har ofte mange besøgene på min blog, og det er jeg rigtig glad for. WordPress har en dansk top blog liste http://botd.wordpress.com/?lang=da og der har jeg med min ca. 600-700 besøgende i ugen altid ligget i top 50, men i forgårs havde jeg 277 besøgene og 135 i går, det er da ikke så lidt. Tak for alle kommentarene herinde og på facebook, rart at vide at nogen følger med.

Prøv lige for sjov skyld at tjekke de andre blogs på top 100 listen, incl. min egen blog er det ikke lige hvad man forventer ligger i top.

Ugens mærkeligheder


Compete viser vinke, bakke, kaninapportering og spil død. Han var på kursus ved Gitte H i weekenden og han imponerede mig med sin evne til at træne sammen med andre hunde. Over alt forventning gik det.


Boss og Ziggy klar til lidt træning, jeg kommer ikke sådan lige til at tage fejl af de 2.


Helle Rask er desværre blevet syg, hun har forstuet sin fod, Helle bor næsten herude, så hun blev nød til at komme på besøg torsdag, men så var det godt at Anja stod klar som handicaphjælper/pudelhundefører

I morgen er det årets første agility konkurrence dag og det er lææææænge siden sidst, jeg glæder mig som et lille barn til juleaften. Ikke fordi jeg forventer at vinde noget, udover selvfølelige over Brezzy, men for at se hvor Boss er jeg er henne i øjeblikket, efter Vejles konkurrence i denne weekend, så er der næste konkurrence først igen i marts hvor Odense og Risskov holder stævne, også har vi god tid til at træne vores mangler derop til, glæder, glæder, glæder mig

Reklamer
Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s