Rocker cocker


Så ens og alligevel så forskellige.

Udseende: Ja, de er begge sort med hvidt bryst, men udover det, så ligner de ikke hinanden det mindste. Sådan er bred, Okay er lang. Sådan har brune øjn, Okay har sorte øjn. Sådan har et flot stop, Okay ligner mest en gravhunde blanding med hans spidse næb og lange krop.

Væsen: Ja her kommer lighederne så. De eeeeeeeeeeellllllllllllssssssssssskkkkkkkkker at løbe, de er begge meget forsigtige, og hvis der bliver stillet krav til dem de ikke kan honorere, så lægger de sig ned med 4 ben i vejret, og vil hellere kløes på maven. De er meget samarbejdsvillige. Sådan var sen om at blive moden og hårdgående i hans søg, og det samme er Okay.

Begge 2 er de mægtige hunde, som kan gøre lige hvad det passer dem, fordi de render lige ind i hjertet på en med store træsko. Ft cocker rocks, de er mageløse hunde og jeg er afhængig. De er desværre ikke perfekt bygget til agility, for hvis de var, så hersker der ingen tvivl om jeg kun havde cocker.


Sådan 3 mdr. gammel med søvn i øjnene og det hele


Okay 3 mdr. gammel også med søvn i øjene, Sanne altså

Ja forskellene er store, men på trods af det, så drages de til hinanden som 2 magneter og elsker at lege deres spanielsbrydeleg, lidt sjovt at se hvordan lige “børn” leger bedst

Reklamer
Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s