Kadaveret er i udu

Ja, jeg må erkende jeg ikke er meget værd i øjeblikket. Jeg har store problemer med svimmelhed, en skulder, en ichasnerven og pt. forkølelse. Nu har jeg været indenfor (næsten) i 3 dage og både skulderen, svimmelheden og ichasnerven er knap så slemme. Trods et tons tøj så står jeg og små fryser hele tiden ude i hallen, hvilke bevirker at højre skulder trækker opad, og desværre når der er gået lang nok tid med dette, så trækker det op i nakken og hovedet. Så den øverste del af kadaveret nu er helt skævt, faktisk så skævt at jeg har problemer med at holde mit hovede lige. Deraf tror jeg svimmelheden kommer, jeg er skævere en tårnet i Pisa. Ichasnerven har sat sig fast, men ud over det går ondt er det kun et problem når jeg skal løbe, ikke at jeg normalt løber stærkt, men jeg plejer da at kunne hente lidt på Boss i slalommen, men nu overhaler han mig, og jeg havde glædet mig helt vildt til Odense og Wilhelmsborg stævnerne, men nu er jeg ved at overveje om et afbud er det klogeste.

Nå men det værste er da alle de hold jeg har måtte overlade til andre, og jeg håber det snart går den anden vej, så jeg selv kan passe holdene, og heldigvis lover de varmere vejr de næste par uger, så håber jeg det kan hjælpe lidt.

2-døgnsudsigt
Lige lidt over og under frysepunktet kunne være rart

Ugen agilitybane, jeg tænkte lidt forhindringsdiskriminering inden stævnerne ville være fint


Reklamer
Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

2 svar til Kadaveret er i udu

  1. Louise Stenmann siger:

    Ja det er koldt for dig at stå der dagen lang,håber snart det bliver varmer og græsset kommer frem igen. God bedring, bliv inde i varmen, sig til hvis du skal have hjælp.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s