Kanvas er blevet mentalbeskrevet

Ja, ja så har vi prøvet dette og sikke en fest. Kanvas ligner en golden på mange punkter og på nogle falder han “igennem”

Først skulle vi hilse på en mand, Kanvas var ligeglad med manden, han satte sig til at markere i området. Ha, ha han har været på prøve og nå jeg hilser på en høflig mand så skal der snart til at falde nogle markeringer. Nå men Kanvas gik med manden uden problemer og hilste overvældende på ham, da de kom væk fra mig. Kanvas ville også gerne lege og trække med den høflige mand, faktisk var han ved at trække ham omkuld.

Harebanen, Kanvas troede han var under kommando og løb ingen sted efter lidt tid løb han halvvej ud og kom hjem igen. 2. gang troede Kanvas at den flikke mand havde smid noget, da han forsøgte at sende ham efter “haren” så han kiggede ingen gang på haren, men afsøgte fint området til højre for det der nu IKKE var kastet

Aktivitetsniveau. Lidt urolig til at starte med, sætte sig derefter og kigger på publikum

Kedeldragt. Trak sig, men kom med da jeg gik hen til dragten, og han var helt færdig med at afreagere derefter

Kæderaslen. Trak sig, men gik selv hen til pladen, og var helt færdig med at afreagere.


Anden hund ved spøgelserne

Spøgelserne. Her blev Kanvas så totalt panisk, da jeg slap snoren, løb han hen og satte sig på plads ved Thomas som stod blandt publikum, han kom først frem da jeg havde afklædet spøgelse nr. 1, ved spøgelse nr. 2 kom han da jeg var ½ vej.

Skud: ingen reaktion

Ja prøven var som forventet. Udover spøgelserne holdte Kanvas en fest, og var super til at få afreageret, og for mig er det testen vigtigste punkt. Både kedeldragten og kæderne havde han glemt alt om var ubehagelige efter at have hilst på dem, spøgelserne var en overvindelse for ham, men han var hurtig til nr. 2, hvilket også viste at selv om han blev virkelig bange for dem, så regnede han den hurtigt ud og kom sig over chokket.

Tusind tak til alle der har hjulpet så KanKan og jeg kan komme på så fin en prøve, det var rigtigt godt planlagt, super areal, søde mennesker og så havde kataloger nok at vælge imellem.

Reklamer
Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Et svar til Kanvas er blevet mentalbeskrevet

  1. He he, spøgelser kan jo tage pippet fra selv den bedste gule pony. Det så vi også om lørdagen.
    Men hvad siger Thomas til at Kanvas vælger at flytte ind hos ham, når du nu ikke er god nok længere ?

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s