Hurra for Meitas Peppe Piggelin

Eller oversat til dansk tillykke Såddan


Det er ikke så tit jeg nævner mine hundes fødselsdag, men Sådan bliver ikke så tit nævnt og så villle jeg da lige benytte lejligheden til at fortælle lidt om søde Sådan

Sådan hentede vi i Sverige for knap 4 år siden, Sådan havde den største motor jeg nogensiden har set i en hund. Mine jawttrænere tænkte at han var håbløs, da han  blev usikker på holdet, men da han kunne løbe i evighed var jeg sikke på han nok skulle komme efter det. Indtil han var 2 år enten løb han ellers lå han i bur. Skør hund.

Sådan er endeligt oprindeligt købt til agility, men pga. hans enorme vægt, løbe han ikke så meget. Sådan vejer toptunet og trimmet 20 kg, hvilket er temmelig meget for en cocker og det kombineret med at han elsker at løbe ind i ting, gør ham lidt sårbar.


Sådan løber SOM SÆDVANLIGT ind i noget.

Så Sådan er blevet min forsøgskanin til jagttræning og med opdrætterne Marie og Tonies hjælp er han blevet en mægtig jagthund.


Sådan apporteringsprøve bestået

Af bestået prøve i Spanielsregi har han dressurprøve 1 og 2, apporteringsprøven og 3x 1. præmier i åben klasse, Sådan kan desværre ikke stille i øvet klasse da han ikke har en 2. præmie på udstilling (meget mærkelig regel) Han er med på jagt, selvom det ikke interessere mig, så tager jeg afsted for Sådan skyld og han nyder hver sekund. Udover at være temmelig ilter i starten, så er han den bedste all-round cocker jeg endnu har set på jagt. Han er god til at støde i alt terræn også gerne brombær, han markere godt, henter alt, og kan endda diregeres lidt med, dog ikke på retrievere afstande. Oftest som eneste dame i mænds selskab, skal jeg som oftest lægge øre til hvor dyyyyyyyyyyyygtige deres hunde er, men inden dagen er omme ophøre pralet gerne og som oftest får jeg anerkendende blikke og ros i krogene for min mageløse spaniel.


Første gang der blev kastet en ræv til Sådan hentede han den som var det, det mest naturlige i verden

Agility

Ja, ja vil skal ikke glemme at Sådan faktisk har lige så mange udtag til dm som Boss. Thomas løber med ham i år, men som oftest uden træning, da han slider sig selv op hvis han kan få lov, men mon ikke han skal med til DcHs DM i agility i år.


Sådan ligner mest Pluto på en agilitybane

Rally

Sådan går et flot rallyprogram, og det er da kun fordi jeg stille for få prøver i rally at han ikke er nået langt. Sådan er Rally Begynder Mester og godt på vej til at blive øvet mester også


Sådan med fuld kontakt

Så Sådan er en meget alsidig hund. Han sind er også helt i top, han er virkelig en hund jeg stoler på vælger den rigtige løsning i tilspidsede situationer, og jeg har kun oplevet ham blive gal på en anden hund 2 gange.

Så tillykke til Sådan med de 4 år. Sikker herlige 4 år, håber vi får mange flere i selskab med vores muntre kortbenet labrador

Reklamer
Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Et svar til Hurra for Meitas Peppe Piggelin

  1. Louise Stenmann siger:

    Ja søde Sådan, man kan kun blive i godt humør når man ser Sådan arbejde, han er herlig på en Agilitybane, glæder mig til at heppe på Sådan og Thomas til DM

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s