Arrangement for dem der træner herude

Jeg vil lige gøre opmærksom på dette lille arrangement, jeg håber selvfølelig der kommer så mange som muligt, og at vi får en rigtig hyggelig dag

Forårs Centerhop og Centerrallyløb

d.9/5-11 kl. 17

Centerhop/rallyløb er en lille intern dyst om hvem der har den bedst hund til agility/rally herude. Der vil kommer sommer Centerhop/rallyløb d. 5. aug. og senere et vinterhop, de 3 konkurrence vil blive lagt sammen og der vil være pokaler til årets bedste centerhop/rally hund.

Agility

Der kan tilmeldes i 2 klasser.

Begynder for dem der aldrig har løbet en fejlfri klasse til officielle konkurrencer, øvet er for resten. Alle forhindringer vil være med i begge klasser

Der vil desuden være en uofficiel klasse for seniorhunde eller hunde der af andre grunde skal springe lavere en den normale højde. Seniorhunden konkurrere på den øvede bane, de andre i den klasse de er nået til. Dem der deltager i den uofficielle klasse kan ikke blive årets bedste hund, men der vil være præmier på dagen.

På dagen.

Begynderne starter, de øvede hjælper. Alle Centerhop hoppene kommer til at forgå på en agilitybane. Begynderne går en banegennemgang og løber banen, første løb tæller, men alle får lov at løbe banen 2 gange.

Herefter hjælper alle med at bygge bane om og så er det de øvedes tur, begynderne hjælper, 1 løb tæller, næste løb til træning.

Dommer: The one and only Thomas Ammitzbøll

Rally

Der kan tilmeldes i 3 klasser. Begynder, øvet, ekspert (svarende til de almindelige klasser i DKK)

Begynderne går først en begynderbane, første gang tæller, men I før lov at gå den en gang til hvis I har lyst til det.

Øvet og ekspert går den samme bane med blandede skilte på, uden snor, eksperthundene skal dog have ærespladsen med. Øvet og ekspert får selvfølelig også lov til at prøve banen engang til

Dommer: Fru Ammitzbøll den strenge.

Det er en ”non-profit” arrangement, og det er på forsøgs basis i år, formålet er at fremme det sociale holdene imellem, så I har fandeme at hjælpe i køkkenet/på banen og at være sociale J 

Kun for hunde og førere der går på hold herude, I må gerne deltage i rally selvom I kun træne agility. Mad skal bestilles sammen ved tilmelding, og der må gerne komme påhæng med til mad.

For alle der har lyst og bestilt er der så Majbritt mad i hundehuset, mens de strenge dommere votere og herefter præmier overrækkelse.

Pris for prøve: 50 kr. og pris for mad 50 kr. Sidste tilmelding d. 2/5

Reklamer
Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s