Hattrick


B-prøve Golden Retrieverens markprøve begynderklassen, 1. præmie og dagens bedste hund. Hold nu kæft hvor var jeg nervøs, synes det er helt vildt pinligt at kunne blive nervøs over en markprøve. Kanvas har jo ofte en lille mislyd, så jeg ved det er med risiko for at dumpe når jeg stiller op, men Kanvassen var musestille i dag, og dommeren Lars Nordenhof var rolig og god til at forklare, da han konstaterede at vi begge sagde værsgo lavde han det om til ok. Han var god til at berolige en stakkels bekymret sjæl. Ikke nok med det, så synes han faktisk vores præstation var nok til at blive dagens bedste. Mange tak for det. Han sagde at vi havde nogle kanter der skulle slibes lidt, men et godt team. Ja, ja jeg så dem jeg synes var bedre, men heldigvis var det ikke mig der skulle bestemme.

Marlene Birkebæk var også med og 4,25 løb over stok og sten og havde nogle fantastiske afleveringeringer, jeg synes de skulle have været dagens bedste, da 4 gik bedre en Kan, men jeg har nok set meget mere uerfarene ud og er det også. Lasse og Møllen havde også en mægtigt dag og jeg så Møllen gå på vandet i en diregering og hvis man skal gå på vandet så er påskedag da en god dag at gøre dette på. Lars fik en 1. præmie, og ud af 13 hunde var de 2 der fik en 1. præmie, det er da super flot, tillykke til de gode på Dørkenvej

Nå men tilbage til hattricket

Søn. d. 24/4
Markprøve golden retriever B-prøve, Kanvas 1. præmie og dagens bedste.


Søndag d. 17/4
Markprøve Spaniels Klubben Åben klasse, Sådan, 1. præmie og dagens bedste


Lørdag d. 16/4
DcHs agilitykonkurrence Åben Klasse stor, Boss, dagens bedste

Uha hvor er jeg privilligeret at have hunderacer af så mange forskellige køter-arter, og at kunne føre dem på så vidt forskellige prøver, og være så heldige med dem alle sammen. Jeg har faktisk de bedste køtere af køter-racerne i DK, tak for disse gode køtere, til opdrættere, træningpartnere og alt ind i mellem.

Reklamer
Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

3 svar til Hattrick

  1. Louise Stenmann siger:

    ja Sanne du har rigtig dygtige hunde, men de har en dygtig træner, det kommer jo ikke af sig selv, så klap også lige dig selv på skuldrene 🙂

  2. trine siger:

    Det er vist ikke bare held ! Hvor er det bare flot at du kan føre så forskellige hunde frem til tops i så forskellige dicipliner. Tillykke !!

  3. spilop siger:

    Tak for roserne, men jo held er en del af det, vent om tre weekender så er der ikke noget der lykkes, og jo hundene har også en stor betydning, uden det rette materiale kommer man ingen vegne.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s