Vejen

Boss er en klog fyr.

20110529-151829.jpg Han tænkte de pokaler er simpelthen så grimme, så fruen bliver ked af det, hvis hun skal slæbe sådan en hjem.

Jep i har gættet det. Ingen fejlfrie løb til os i dag. Derfor ingen pokaler, men jeg må give Boss ret, grimme, og nej rønnebærrene er ikke sure. Vi løb godt i dag, men det er på tide vi får genopfrisket felterne og i springløbene var det lige ved og næsten.

Til kampen om den røde ko havde Thomas lånt Barney båthorn. De løb to super løb og vandt heldigvis noget foder. Så fint

Jeg kunne som sædvanligt godt have brugt løbende præmieroverrækkelser, sedler med startrækkefølgerne kunne have været en god plan, det hjælper de lidt mere uerfarende indsendere, ikke at have løberen til at stå på nakken af en. Indsenderne har rigeligt at bekymre sig. Skråt pokalerne til alt over klasse 1. Et bedre planlagt program kunne også være en god plan, så f.eks. der ikke skal stilles op/ned til senioren og så derefter til de alm klasser. Desuden er der større sandsynlighed for at udøverne er rykket op først i springklasserne, så det er smart at overveje dette når der planlægges. Springbanerne er for det meste foran agilitybanerne. Hvis nogle af de nyere konkurrenceplanlægningsklubber har brug for hjælp til dette, så er Thomas eller Kurt rigtig gode til dette, og jeg har endnu ikke hørt dem sige nej til at hjælpe.

Jeg oplevede kun stævnet her søndag. Der var lidt rod på alle fronter. Ikke nok hjælpere til banefixere, ingen løbende præmieoverrækkelse( så det tog 1 time efterfølgende) og lidt rod i præmieringerne. Det var dog nogle behagelige hjælpere, som pga. uerfarende lavede fejl hist og pist. Så godt kæmpet Vejen, det er hårdt at holde dobbelt stævner og det går bedre år for år.

Reklamer
Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s