Agilitystævne i Ribe

Ja Boss og jeg manglede et enkelt udtag i spring, og da jeg pga. andre konkurrencer helst ikke vil til Vejen, så skulle springløbet gerne sidde i skabet.

20110613-073151.jpg
Boss fanget af Gitte i Viby

Jeg synes banen var meget svær, og havde ikke de store forhåbning om et fejlfritløb, men sørme Bondekonen og HærBossen (hans nye vindernavn, der var en der hørte mig kalde her Boss, og gik hen til mig for at spørge om hvad det var for et mærkeligt navn, der gik lidt inden det gik op for mig, at hun havde hørt hærbos, så nu har han nyt navn igen) løb fejlfrit, men da jeg tog turen hele vejen uden om posen, regnede jeg ikke med det store resultat. I kan se video af løbet på youtube under kontoen spilop1212, spring åben er sabo (9), så skal I se safeagility big time, men åbenbart var planen ikke så dårlig endda, for jeg endte faktisk med en 1. plads ud af ca 110 hunde. Så jeg er mega stolt af Bossefyren

I agility åben rev Boss desværre en pind, men ellers havde han dagens bedste tid, og det kunne række til en 17 plads.

Så på lørdagens løb blev jeg udtaget til finalen, jeg havde endelig planlagt en enetime og noget jagttræning med Y og Louise, og var lidt i et dilema, jeg vil jo gerne det hele. Så efter mangt og meget spekulere besluttede jeg at tage til Ribe og løbe ag 1 og herefter finaleløbet. Jeg ringede så til Y, som sad i haven med Mette spiste Sushi og drak vin, hun var allerede temmelig vissen at høre på, og var glad for en aflysning af jagttræning, så hun kunne hygge sig endnu mere. Så måtte jeg ringe til Louise, hun ville da se HærBossen løbe finale, så hun kommer til Ribe og når vi har løbet finale, så propper vi (og jeg mener propper) Kanvas, Sådan og Okay ind i Louises bil og køre ud og kaster et par dummyes. Uha det bliver en god dag med plads til alle de ting jeg gerne vil. Dejligt når tingene kan løses på denne måde.

Anna og Karla blev desuden nr. 1 i spring kl. 1 i et super løb. Tillykke

Reklamer
Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

2 svar til Agilitystævne i Ribe

  1. Berit Bilde siger:

    Tillykke med din flotte sejr 🙂
    Men hvorfor lægger du ikke et link ud til den video i stedet for at dovne mennesker som jeg skal bruge tid på at lede efter en video på din konto?? Jeg så jo desværre ikke dit løb og for den sags skyld heller ikke ret mange andres løb i pinsen….

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s