Mens vi venter

I dag har vi været til stævne i Ikast, desværre gik vores bil i stykker og det kunne ikke undgåes at bruge en del resourcer på hvordan vi skulle få os selv og hundene afsted.

Da vi kørte ind på pladsen, kunne vi følge et oliespor bagud, og jo desværre fra vores bil. Joooooo jo. De sidste par mdr. har vi på Transporten skiftet kilrem, 2 stk. bærekugle, et kødben og nogle dele på servopumpen, og det har være ligeså slem på Partneren, så bil parken er lidt skvatten hjemme ved os i øjeblikket.

Nå men vi tænkte at vi kunne liste den hjem, og kørte ind på nærmeste tankstation, men der inden kunne vi godt se at det var helt galt, så hvis vi forsatte var Green Peace kommet efter os.


Efter et par minutter så det således ud.

ca. 45 min. efter vi havde tilkaldt Falck var de på pletten


Og vi må sige vi kom på den store ladvogn. Jo jo vi kom hjem med maner.

Nå men tilbage til stævnet. Fantastisk stævne, ud over vejret. Gode præmier, god mad og service. Der kunne have været lidt flere hjælpere som banefiksere, men det skulle da være det eneste der var at pege fingre af.


Boss og Barney (med Thomas på slæb) var også mægtig dygtige i dag.

Barney blev nr. 1 og nr. 2 i senior.

Boss rev desværre en pind i begge de åbne, men satte nogle fine tider. Han tog så revanche og vandt både sp. 2 og ag. 2, han er nu rykket i kl. 3, vi løb 3ér løbet også, men det var vist ikke noget at prale af, jeg tror vi endte med 2 vægringer. Så jo jeg må sig, Boss og jeg har fundet melodien lige i øjeblikket, så det gælder bare om at nyde det, og det går jeg.

Tak til alle for en dejlig våd dag

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s