Uheld og vild aktivitet

Bloggen er ikke blevet opdateret længe, på trods af sommerferien har der været gang i mange aktiviteter herude, og jeg har haft gang i regnskab og holdlister. Desuden har vi været ramt af lidt uheld.

I forrige uge gik vores bil i stykker i Ikast, jeg var faktisk ved t afskrive den som dødende, men så galt var det heldigvis ikke for den gamle transporter fra 95, den har kun kørt 350.000 km, og måtte da gerne holde lidt endnu. Bilen blev repareret for den nette sum af 1.700kr, straks var bilen tilbage i indkørslen, så måtte Thomas 2 dag på sygehuset pga. blodforgiftning. Han er nu repareret og tilbage i indkørslen, og pt. har vi så transporteren tilbage ved mekanikkeren, her går det godt.

Uge 25 bød på rigtig mange enetimer og 3 træningsdag, det var hyggeligt og bestemt noget jeg gentager til næste år, og til næste år er målet at jeg udbyder dem lidt før.

Weekenden bød på et bryllup og en konkurrence i Golden retriever klubben. Kanvas mageløs skulle have prøvet sine lange ben af både på en apporteringsprøve og en lille WT i begynderklassen. Han var rigtig dygtig, han fik 30 point (Max) på apporteringsprøven og skulle i matchning, det var et frit søg med 3 duer på tid, da Kanvas har lidt problemer med piveriet valgte jeg ikke at heppe på ham, ingen grund til at forværre dette problem pga. en matchning, men han var rigtig dygtig og brugte ikke lang tid på opgaven, og til min store overraskelse så blev han nr. 1 i matchningen

.
Kanvas er nu udtaget til holddyst d. 30. juli i apporteringsprøven, sammen med nr. 2 Claus og nr. 3 Zenjia, bliver sjovt

På uWT blev han nr. 3 i begynderklassen, det var en lille WT med 3 poster, på første post løb han lidt for langt på markeringen og fik 19, anden post var vandapportering, han begyndte at ryste sig før afleveringen, men stoppede og han fik 19, på tredie post var han lige ude og vende om kasteren stol på anden markering, så her fik han 18, så i alt fik hna 56 pooint ud af 60, så dygtigt


uWT 1 og uWT 2 i begynderklassen havde begge 59 point, så flot.

Det var en mægtig dag sammen med alle de gule, og selvom præmieoverrækkelsen gik i hat og briller, så var der fin stemning, så sjov med alle de forskellige konkurrencer, der var skue, kvalifikationsprøve, brugsprøve, uWT og apporteringsprøve.

Kanvas er desuden blev fotograferet, han har fået lidt af det hele AD 1/0 =1 HD B/A=B, flot resultat af en hund på 1½ år hvor benene løber hurtigere en hjernen. Så ham kan jeg uden bekymring arbejde med i mange år.

Uge 26 byder altid på en lille lukket lejr af agilitytøser, som slår rødder herude i 4 dage, det er så hyggeligt og det var det igen i år. Vi fik trænet, spist god mad, hygget og grinet.


Hygge tirsdag aften med bål og skumfiduser

Mandag fik jeg hund nr. 10 på farmen. Basse en stor gravhund/basset blanding, han er nem og har ikke lave mange unoder endnu


Basse træner stå øvelsen

I dag er vi i Sverige for at hente Zuper og Hampus, de to gule cockerhvalpe, det bliver så hund nr. 11, det kan godt være der er lidt mere arbejde i dem end i Basse, det håber vi ihvertefald.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s