Nyt og gammelt

Jo jo der skal jo reflekteres lidt.

Årets har gået sin egen gakket gangart herude.

Oplevelser med hundecentret

Vi har med stor succes prøvet noget nyt, centerhop og rally, 3 konkurrencer over året. Det har været nogle fine konkurrencer og det er med det at skabe sammenhold og god holdånd herude. Det er selvfølelig noget vi bliver ved med.

Der er hold mange fine konkurrencer herude. DcH Vejle, DcH Horsens og DGI sydøstjylland har været på besøg. Sidst var der 120 i hallen, godt jeg ikke var der 🙂

Blandt mange super centeroplevelser er DcHs DM den der tager 1. prisen. Hvor var det fantastisk at 14 hunde herude fra blev udtaget, hvilket et sammenhold og teamspirit der var. De lilla viste hvad de dur til og tog 2 pokaler med hjem. Godt gået

Mine egne hundeoplevelser

De triste første. Vi har valgt at omplacere Compete, da han var hypermobil på 4 ben og stressede temmeligt meget pga. mængden af hunde her, men det er også en god oplevelse, når jeg nu i år har fået julekort fra ham,  har besøgt ham, og kan se hvordan han trives ved Pia og Brian. Meget mindre stresset og bor ved nogle som elsker ham over alt andet.

Okay har skod hofter, faktisk så ringe som de kan blive, så han har nok desværre begrænset holdbarhed.

Ziggy er pt. udlånt (men Per søsters mand har bedt om overflytningspapir) til min søster. Hendes hund blev målt i stor og hun manglede en konkurrencehund og Ziggy havde et noget anstregt forhold til Kanvas. Pernille og Ziggy fungere helt fantastisk sammen og de får mange gode år på konkurrencebanerne fremover

Jeg har i år fået 2 nye hunde (så jeg holdt mit nytårsforsæt fra sidste år med max at tage 5 hunde ind) Zuper og Joey. Zuper som hundehvalp og læææææænge ventet oppe fra Sådans opdrætter. Joey som omplacering hund og det er en fornøjelse at se ham udvikles sig.

Boss er efterhånden ved at blive en rimelig stabil og hurtig agilityhund. Vi stoler mere og mere på hinanden og har faktisk gjort det helt godt i år.

Kanvas har været super på markprøverne i år og et af årets højde punkter med ham var Retrieverne unghundemesterskab, hvor han som eneste golden kom igennem alle 6 poster og fik 99 point, sådan en fin gul hund.

Barney har fået sin anden ungdom, formentligt pga. Vital Anemin fra Michael Houman. Han løber forrygende agility og Thomas og ham arbejder på samarbejdet.

Sådan er som sædvanligt en ener, jeg har nydt hver konkurrence og jagt med ham, han er min “ones in a life time dog”. Han kan og vil det hele.

Pjalte er blevet 12 i år, han er blevet fuldtidspensionist i år og betragter verden med glæde fra sofaen.

Mine helbred har desværre ikke været for godt i år, jeg bøvler kronisk med en skulder, som trækker hele mit kadavre skævt og desuden fik jeg endnu engang i efteråret en periode med svimmelhed. Trods talrige undersøgelser kan ingen finde ud af hvorfor nogen af delene opstår, og det danske sundhedsystem er nogle gange temmeligt anstregende at slås med.

Mine ønker for det nye år

Jeg håber at alle mine kursister får fremgang, nogle bare med at hunden vil bære eller lade være med at hyrde biler og andre kursister på konkurrence banerne, men mest af alt håber jeg, de nyder selskabet af deres 4-benet venner.

Jeg sætter aldrig konkurrencemål op for mig selv og mine hunde, jeg håber at de hygger sig med træning og konkurrencer, men jeg ved aldrig hvor tingene bære hen af. Jeg håber dog at jeg i 2012 får stille Joey og Boss til nogle agility konkurrencer, Kanvas til retrieverprøver, Okay til en lille working test og mest af alt håber jeg at 2012 bliver året Sådan får lov til at stille i vinderklasse, vi overlever udemærket uden, men det kunne da være sjovt at få lov til.

Jeg håber at 2012 bliver et sjov år med mange sjov oplevelser med familie, venner, kursister og hunde. Jeg håber at mit helbred bliver lidt bedre og at alle nyder centret lige så meget som jeg gør.

Kom nu godt ind i 2011 og vi ses i 2012

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

2 svar til Nyt og gammelt

  1. Hazyland Border Collies & Biscuit siger:

    Skønt billede af retrieverne.

    • spilop siger:

      Ha ha Emmy. Ja der er da en retriever på billedet. Den lille er vist en Golden med dværgvækst ( cocker), men jeg synes også det er et rigtigt fint billed. De er så ens, og på trods af størrelses forskellen er deres øre lige store

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s