Smidt af bloggen

Ja ja, vi har haft lidt rod med vores password til bloggen og jeg har ikke kunne komme på igennem længere tid.

Denne weekend har været hektisk og stået i hundens tegn

Fredag centerhop. 40 mennesker besøgte stedet og vi havde en fantastisk konkurrence og som sædvanligt fik vi rigtigt godt mad. Tak til Majbritt

Lørdag drog Thomas til Vonge for at udstille Kanvas, og sørme om han ikke fik VG i brughundeklassen, men en kritik der lyder således. Jeg skriver det som det står, tror sgu det er en læge der har skrevet dette “Gentle eypressim with dark eye, good lenght of neck, level topling, good lay of shoulders, prefer longer upper arm, a little long in loin, good rear angulation, moving straght and true, flying his tail, not in the best coat today”

Jeg selv drog afsted til landshold udtagelse stævne i ALberstlund. Jeg manglede 2 oprykninger i ag2 og skulle gerne løbe et par kl. 3 løb fejlfrie. Ikke helt således gik planen, men tæt på. Jeg fik mine 2 oprykninger, løb sp3 fejfrit, fik 2 løb med 5 fejl og en enkelt disk.

http://www.youtube.com/user/spilop1212?feature=mhee

Alle mine løb fra dagen kan ses herinde. Jeg har stadig meget at træne på og jeg skal have trænet videre på min “løb hurtigt ned på feltet” gerne med mig bagved, springteknikken halter også lidt og så skal jeg have trænet flyv ud i ingen ting igen. En gang rev han flyvet og en gang kunne jeg høre han var på. Næste udtagelsesstævne er allerede i næste weekend, og så kan jeg desværre ikke komme med til Viby, så vi får derefter en pause indtil d. 3/6, rart at have lidt længere til at få trænet på manglerne.

Søndag drog jeg på B-prøve med Kanvas, og det var vores første officielle åbenklasse prøve. Kanvas har slåset lidt med diregeringerne og jeg troede det var et problem vi var ovre. Men desværre havnede vi igen i vanskeligheder der igen. Perfekt markeringer, stoplydig på diregeringen, men kunne ingen kontakt få til ham derude. øv øv. ALtid træls når man tror man har løst noget, og det så kommer tilbage igen.

Pga. landsholdsudtagelsen og alle mine andre projekter, så får jeg desværre ikke mere tid til prøver og begrænset tid til træning med Kanvas, jeg er så heldig at Yvonne L har sagt ja til at ville låne ham til træning og til at tage på prøver det næste ½ til hel år. Tusind tak for det, jeg er sikker på at Y og Hindu-han bliver et mægtigt makker par, og det er lidt en win-win situation, Kanvas skal ikke holde pause i lang tid (hvilket jeg ved fra et tidligere forsøg ,da jeg havde virus på balance nerven, er en dårlig plan) og Y får ikke trænet Bertha midt over i et forsøg på at få hende i åben klasse. Så jeg regner med at vi høre nærmere om deres eventyr i fremtid, forløb har hun meldt ham til træning og en enkelt uofficiel WT, bliver spændende hvad de bedriver.

Jeg har en del hænge partier med bloggen, men jeg skal prøve at komme up to date de nærmeste dag. Jeg mangler at fortælle om Guffi som mangler et hjem, centerhop resultater, uge 28 og fremtiden. So stay tuned

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s