Kære Boss

Kære Boss, jeg har tanket bilen, betalt stævnegebyr, broen og trænet helt vildt med dig.
Men kære Boss til hvilken nytte, IGEN løb vi ikke vores bedste, IGEN lavede du og jeg fejl.

Men kære Boss, jeg håber du sætter pris på mig, for nu skal jeg fortælle dig en godnat historie og det er ikke en rar en. Ved du hvad Boss, der findes hunde i Danmark der løber agility af frygt, der findes hunde som bliver nød til at gemme sig i tunnelen af frygt, hunde som holder med at løbe af skræk og hunde der frygter for deres liv når de komme ud fra bane.

Og ved du hvad Boss, der findes mennesker der hepper, mennesker der klapper og mennesker der griner lidt, når en hund gemmer sig for sin ejer. Nogen må have givet dem skyklapper på, på min matrikel kommer vi aldrig til at anerkender dette. Vi kan ikke klappe eller fryde os over et godt resultat, når vi kan se hvordan resultatet er opnået.

Så kære Boss, når du I nat sover i mit soveværelse, mæt af det ben jeg gav dig på vej hjem (på trods af vores dårlige resultater), så håber jeg at du sætter pris på mig, for her ved mig skal ingen leve i frygt og jeg håber ikke du får mareridt over hvad dette gør for dansk agility.

God nat Boss, sov godt her hvor hundene trods alt behandles bedre end slagtersvin

Reklamer
Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

5 svar til Kære Boss

 1. Y. Nielsen siger:

  WOW – hvor er det bare godt skrevet – kan ikke være mere enig… Uanset hvad så vil det – efter min mening – altid være motivation & glæde der udgør det vellykkede og perfekte samarbejde menneske/dyr imellem. Vores kære firbenede venner har aldrig bedt om at løbe agility eller være en del af et større menneskeskabt ambitionsniveau, derfor skylder vi også vores dyr at passe godt på dem og behandle dem ordentligt; uanset fejl/misforståelser, som i 99% af tilfældene alligevel kan henføres til mennesket og ikke dyret..

 2. Bente stenild siger:

  Hvor er det dejligt, at du og de fleste af os og vores hunde kan sove trygt om natten. Desværre er der enkelte, der skulle finde en anden sportsgren, hvor der ikke indgår dyr som samarbejdspartner. Eks. skydning eller dart, så kunne de starte med at ramme sig selv, så behøver vi andre ikke længere være vidne til de grimme oplevelser til træning eller ag-stævner.

 3. Brian siger:

  WOW, hold da op, jeg har været i IPO sporten i mange år, jeg/vi er mange gange blevet anklaget for at mishandle vores hunde.
  Inden konkurrencen starter har vi væsentest, Det betyder at dommer skal hilse på hund og hundefører, han skal se hunden’s øre (engang var de tatoverede). Til den test vil han se en fri og frejdig hund. Er hunden under komando, angst, stresset, agresiv eller lign. blive man disket. Under hele konkurrencen vil dommeren se en fri og frejdig hund. Ellers bliver man disket.
  Så nu syntes jeg at agility sporten bør stramme voldsomt op!!! Jeg kan forstå, at det er et mindre tal, der er problemet,,,,,,,,men løs det!!!

 4. Rikke Wriedt siger:

  Nu har jeg heldigvis ikke overværet nogle episoder i år, da jeg ikke har deltaget i særlig mange stævner, men det var faktisk en af årsagerne til at jeg tog en lang pause fra agilitien sidste år. (http://www.k9-performance.dk/archive/132) Der skulle så meget være en nul-tolerance politik! Ikke mindst overfor landsholdsdeltagere, der skal repræsentere landet og den danske agility nation. Rigtig godt indlæg – vil meget gerne se dig på landsholdet en dag :o)

 5. Irene Meinertz siger:

  Flot… sidder her på jobbet med tårer i øjene. Men fedt at der er nogen som slår et slag for at hunde sport er for positivt sammenvær og glæde, og ikke prestige!!!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s