Uden lyst til jagttræning

Ja det er noget mærkeligt noget, men jeg har fuldstændigt mistet lysten til jagttræning og specielt med retrieveren, ikke at det står meget bedre til med spanielsdyrene, men dem får jeg da lavet et feltsøg med engang imellem.

Det mærkelige er, at det er helt uden grund. Eller i hvertefald ikke feset ind for mig endnu hvilken grund.

Jeg synes retrieverprøverne er lidt kedelige, men det er rigtigt hyggeligt og aldrig sådan jeg har tænkt jeg har spildt en dag

Min hund er dygtig og god, men fejl og mangler som for alle andre af mine hunde, men det ikke sådan at jeg ikke kan se mig ud af de træningsproblemer vi har. Så det er ikke fordi jeg synes jeg kæmper en tabt sag

Så i bund og grund aner jeg ikke hvorfor, men måske Anne Line havde lidt ret da hun sagde “måske det er den kontrol over hunden, som er nødvendig i dirigeringerne, som strider mod dig”. Det er i hvertefalde det tætteste jeg er kommet på en forklaring, så jeg har de sidste 1½ mdr. stor set ikke trænet jagttræning med nogle af mine hunde. Mærkeligt, det har faktisk været det jeg har brændt passioneret for de sidste 3 år.

Jeg har det dog sådan, at hvis jeg ikke har lyst så skal man lade være, og det gør jeg så. Kanvas kan nu en 6 pinds slalom og vil nok komme til at debutere som “største hop over opgangsfelterne” hop hund i august. Jeg håber dog at jeg engang finder forklaringen på min manglende lyst, men væk er den.

Reklamer
Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s