Bastian (Har fået nyt hjem)

Bastian
Bastian er en glad hund der søger et nyt hjem hurtigst muligt.

Bastian er ikke stambogsført da det kun er en af forældrene som er det, men begge forældre er ægte kleiner münsterlænder, hvis nok den de kalder formel 1, der er en registreringsattest på hunden. Der er lavet pass til den og den er lige blevet vaccineret for alt, kvittering bogført d. 12.6.2012.
Hunden er gratis for bare den får det godt.
Bastian er ikke kastreret, 2 År gammel. Brun hoved og næsten hvid krop.
De vil af med den da den er alt for vild og voldsom, specielt over for deres børnebørn. Han har det med at springe op og klamre sig til folks ben.. Den vil lege meget vildt, (da det er det den har lært) men er også rar og meget kontakt søgende, når den lige er faldet til ro igen.
Han er ikke skudræd, og er slet ikke bange nytårsaften.
Den kommer stort set aldrig ud at gå, eller bliver ikke aktiveret på nogen måde, er lukket inde i huset fra tidlig morgen til 17 eftermiddag.!!
De er nu kommet så langt at de vil have den aflivet, de har dog prøvet at få den afsat til 2 internater men de vil ikke ta den, da de siger at den slags ikke er til at komme af med.
Den er vokset op i en lejlighed på 7 sal i København, hvor de der havde den, forsøgte at krudte den af ved at lege bryde lege, da de så fik et barn kunne de åbenbart ikke styre den mere og den kommer så til Auning for ca. 2 måneder siden, da manden troede den var ligesom den gamle Kleiner munsterlænder han havde haft, han havde bare lige glemt at der var flere slags, og at han også selv var blevet ældre..
Hen.v til Lisa Schou
Tlf. 41110581

Reklamer
Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s