Mors guldhund

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Siden Okay var 4 mdr. har jeg vist der var noget i vejen med ham, da han blev 6 mdr. var jeg sikker, han kunne løbe lige pludselige skrige, og så hang hans ben og dinglede, et par skridt senere hoppede benet på plads og han var halt 5-6 dage derefter. Dyrlægen var selvfølelige inde over flere gange.

Da han blev præcist et år blev han HD fotograferet, og ingen havde problemer med at se hvad årsagen til hans problem var. HD. Okay har D/E hofter og med begyndenden slid allerede som 1 årige. Dette giver jo ikke så lange fremtidsudsigter.

Da ft spaniels er en hund der skal lave noget har jeg ved holdt med at træne jagt med ham, men jeg har aldrig gået mere end 20 min med ham afgangen. Sidste år var han med på 3 jagter, som afløser til Sådan, så når jeg kunne se Sådan trængte til en pause, så kom Okay på 10-15 min og så Sådan igen. Jeg havde jo drømt om, da jeg købte Okay, at Sådan kunne gå om formiddagen og Okay om eftermiddagen, men Okay kommer aldrig til at kunne gå 4 timer. Når Okay er kommet hjem fra en jagtdag, så har han ikke været mere halt end han plejer, men meget træt og fuldstændig uden energi i en uge efter, og så er det deromkring hvor jeg overvejer om det er et værdigt liv. I sommers havde jeg så en snak med min dyrlæge omring at lægge guld ind i hans hofter, min dyrlæge hældte mere til lidt Prednisolon og smertestillinde, og vi debaterede flere gange frem og tilbage. Eftersom det var mine penge, så gik dyrlægen til sidst med til at lægge guld i. Han besluttede dog (hvorfor ved jeg ikke) at vi kun skulle betale guldets pris, hvis det ikke virkede. Så regningen lød på 1000 kr, og så kunne vi jo kontakte ham hvis det blev bedre. Det er da en fin dyrlæge. Vi fik lagt guld ind i hans hofter d. 16/8, og for 10 dage siden var jeg ved dyrlægen, hvor han spurgte til det, desværre ingen ændringer

Men for en uge siden besluttede Okay at nu var det hele lidt bedre, han besluttede at ride Pjalte, løbe som en gal, være med på jagt og lige frisk dagen efter. Så jo jeg har måtte ringe til dyrlægen og bede om en regning.

Jeg ved ikke hvor længe de virker, men jeg ved det er sundere end medicin, som de på et eller andet tidspunkt ikke kan tåle. Så det er det bedste 3.000 kr. jeg nogensiden har givet ud, selvom han kun har været bedre en uge.

Jeg ved også godt at det er en stakket frist, Okay er ikke Okay og jeg ved at når tiden er inden så ved jeg det, men pt så nyder jeg bare hver dag med tossen.

Reklamer
Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

2 svar til Mors guldhund

  1. Elisabeth siger:

    Han er godt nok en smuk hund

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s