Førstehåndsindtryk af Rosa 6 mdr

Jeg har lige mod Rosa en schæfer på 6 mdr, fordi hendes familie ikke kunne have hende længere. Rosa har været rigtigt meget alene og fam. har ikke kunne finde en måde at træne med hende på.

Vi slipper hende i mit virak af hunde og andet godt, hun trykker sig (som en hver fornuftig hund) finder hurtigt ud af at Barney er en sur røv, men kommer hurtigt til at lege med Odd-eye og Joey. Hun er lidt for voldsom til hundehvalpen på sine små 5 kg. Hun har et godt hundesprog og retter ind efter de andre hunde. Hun reagere overhovedet ikke på hendes eget navn, og trækker som en hest i hundesnoren. Hun er fuldstændig uden lyd udenfor, piver dog lidt da jeg sætter hende i fyr rummet.

Jeg prøver at træne med hende senere, men jeg er sikker på det bliver nemt at finde en vej indtil hende træningsmæssigt. Fornuftig og rolig hund uden det stress en schæfer nogengange har.

Bygningsmæssigt skråner hun noget bag til, men på videoerne er hun ved at være temmeligt brugt og det ser derfor værre ud end da vi starter vores gåtur.


Hun er vaccineret, chippet og der er hundemad, kurv  og andet med til hende.

Rosa søger nyt hjem.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s