Mischief

Jeg vil prøve at få genoplivet bloggen lidt igen, og jeg vil bruge Mischief som hvalpe eksempel, og prøve at for svaret på de mest gængse hvalpe spørgsmål jeg bliver spurgt om igen og igen.

Jeg kan lægge ud med at svare på det spørgsmål, som primært kommer op i øjeblikke

” Hvor fanden dukkede MisChief op fra”

Jeg har egenligt kigget på BC fra længe før jeg fik Howdy (en labrador hvalp jeg har på 9 mdr i morgen), Howdy skulle faktisk have været en border collie, men pludselig brændt jeg ikke for det og endte med en labrador i stedet.

Mine agilityhunde er jo Boss og Joey, Boss arbejder sig mod de 10 og har problemer med synet, så hans sidste løb var til DM sidste år, og han er nu officielt pensionist. Joey min border/kelpie blanding arbejder mod de 7 år, han er en hund der kan svinge noget i præstation og en hund jeg ikke tør deltage i de store ting med, da hans nerver ikke er til det. Så jeg vidste godt det var ved at være tid allerede for 1 år siden. Jeg har debattere med mig selv om jeg ikke kunne bruge en af ft erne til det, og var faktisk startet lidt op med Ronja (en ft cocker på 2 år) men kunne godt mærke på mig selv, at det ikke rigtig er det jeg brænder for.

Så for 1 1/2 uge siden var der nogle der fortalt mig at der var en 4 årig trænet border til salg på en gruppe der hedder Border-Collies, jeg blev medlem der inde og kiggede hunden og vedtog at det ikke lige var mig, så jeg lukkede igen, men pludselige dukkede dette billede op i mit feeds

 

skaermbillede-2017-01-22-kl-20-01-52

Ha tænkte jeg, den se fræk ud, sådan en mangler jeg, og når jeg mangler en hund, så plejer Thomas (min mand) strakt at aflive den teori, så jeg vidste ham billedet og sagde “sådan en mangler jeg”, til dette svarede han “Ja det gør du”. Jeg var ved at falde bag over på stolen ved morgenbordet, når men så måtte jeg jo undersøge nærmere om linjer og sundhed, og spurgte lidt rundt omkring, ingen kunne sige noget skidt. Hmmmmm, så til sidst måtte jeg i kontakt med Dennis og Annette Melhede og spørge om vi kunne mødes og kigge på hundehvalpe. De havde reelt set 1 af hver køn til salg og eftersom jeg er mest til hanner, så kunne det jo godt have været sådan en jeg valgte, men nej den frækkest og mest udfordrende hvalp skulle jeg have og det fik jeg. MisChief er til dato den stærkest hundehvalp jeg har mødt (Kanvas havde indtil for en uge siden den titel) og jeg har dog mødt en hel del hundehvalp. Jeg glæder mig til at se hvad fremtiden bringer for Mischief og jeg, og jeg skal prøve at holde jer opdateret.

Ting jeg vil have beskrevet som tiden går, og nogle af de spg. jeg ofte bliver spurgt om er.

  1. Hvalpefodring
  2. Burtræning
  3. Gåtur
  4. Speciel hensyn til hundehvalp
  5. Ro
  6. renlighedstræning
  7. neglklipning

Disse og andre ting vil dukke op herinde efterhånden som jeg når frem til dem, og I er velkommen til at forslå andre emner også.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s