Spaniels haler

Spaniels har en forbandelse, deres haler. Når vi begynder at arbejde med dem i hårdt terræn, så begynder nogle af deres haler lige så stille at tage skader og det kan være et forfærdeligt blodbad.
Hvis mine hunde skader deres haler i hjemme og det springer op igen og igen, så er der desværre kun en vej. Til dyrlægen og få amputeret et stykke.
Jeg har pt to haler der skal bindes ind, 2 der er kuperet (en lovligt i udlandet og en som brækket den og den ikke kunne hele) og 1 som er fuldhalet og ikke har problemet, da hans hale peger meget nedad, er meget behåret og han er ikke så hårdtgående.

Når mine hunde er unge, barbere jeg deres halespids en eller 2 gange, ved ikke om det er sandt eller bare min hjerne der spiller mig et puds, men jeg synes, at når man barbere en spaniel, så sætter den mere uld, jeg vil gerne have så meget hår på som muligt.

 

Når de bliver ældre tager jeg dem med på jagt, ved første tegn på ømhed begynder jeg at putte haleforbinding på dem før vi tager på jagt. Jeg lægger den på inden vi tager afsted, så det bare er at tage dem ud af bilen og så igen.

Jeg vil på det kraftigste understrege at jeg ikke lægger disse forbindinger på haler med huler i, men kun på hele haler

Jeg vil også understrege at det tape jeg bruger er elastisk og at jeg sørger for at de ikke mister blodet til halen og strammer med følelse og ikke vold.

Bravo får her bundet sin hale ind

Når først der er gået hul, så har mange af mine kursister haft glæde af disse og nogle gange en skærm.

 

http://www.vetruus.com/dogends.html

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s