Sidste hold i Hedensted

Onsdag aften havde jeg absolut sidste hold i Hedensted. Jeg tænker, at hvis jeg havde mere tid, ville refleksionerne og vemodet være større. Pt arbejder vi os bare støt og roligt frem mod det nye.

I får lige lidt billeder fra 2008, i en periode hvor vi knoklede. Økonomien var ikke til de forandringer, og forbedringer kommunen, synes vi skulle lave. Vi havde på et tidspunkt 6 landzone tilladelser inde ved kommunen.

Forskellen på nu og denne gang er kæmpe store. Vi skulle dengang ikke kun knokle med opbyggelse, sådan rent fysisk af et hundecenter, vi skulle også opbygge et firma fra bunden. Der skulle CVR nr til, hvordan med moms, etc. Annoncering i aviser. Alle de ting har vi styr på ( altså sådan nogenlunde) i dag. Så det er “kun” indretning af hus, flytning af et hundecenter, og helt sikkert mange landzone tilladelser vi skal igennem.

Det vil altid være vemodigt at have det sidste hold, på et sted og i et firma man har lagt sit hjerteblod i. Men jeg er kæmpe priviligeret, de fleste af mine kursister følger bare med. Nogle får kortere, nogle får længere, men de følger med og vi lover, vi skal gøre vores til, at der bliver lige så meget hygge, kaffe og sammenhold i Give, som i Hedensted.

Bibsen og pjevsen

Bibsen og Pjevsen startede i 2008 på det første hvalpeagility hold jeg havde, faktisk tror jeg, det var sammen med Anna, Janni og Trine K også. Alle folk som stadig på den ene eller anden måde har tilknytning til centret. Det er da fantastisk.
Pjevsen fejrede i går 12 år fødselsdag og fik lov at løbe en lille tur på Anna Gs sidste agility hold

Advertisement
Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s