Træningskonkurrence m.m.

I tirsdag havde vi træningskonkurrence for fart og motivation, rally og alm. agility. Jeg synes det gik rigtig godt, deltagerne på holdet var jo tvungne til at prøve, så i næste uge er det vist tid til lidt evaluering. Alle på tirsdagsholdene måtte selv vælge hvad de ville op i, og alle deltagere ud over dette skulle betale 30 kr. Der var 10 deltagere ud over dem på holdene, så det indbragte 300 kr. som jeg regner med at bruge på noget til juleafslutning til tirsdagsholdene. Det er jo dem der skal lide under at deres hold bliver invaderet af andre, men jo tror nu generelt alle synes det var et godt initiativ som vi allerede gentager d. 1 dec. Planen er, hvis holdene stadig synes det er sjov, at gøre det engang i måneden. Jeg synes det er god træning i konkurrence situationen, og enkelte viste mærkbare tegn på nervøsitet, men øvelse gør vel mester, så mon ikke det bliver bedre.
 
Efter endnu et dyrt besøg i Ikea er "drengene" blevet foreviget på væggen.
 
Planlægning til mange gode ting er i gang. Jeg håber på at kunne afholde 8 "fredagskurser" i uge 52 og 53, deltagerne på hold herude vil i denne omgang få budet første og det resterne kurser bliver sent ud på nyhedsbrev, jeg tror ikke deltagerne herude kan fylde 8 hold.
 
Jeg spekulere lidt på at afholde en nytårstræningskonkurrence, d. 31. dec. om formiddagen, sådan ligesom for at få brændt hundene lidt ud inden skyderiet, men Thomas mener ikke der kommer nogle!!!!!!
 
Desuden skal jeg have planlagt min træneruddannelse færdig gerne inden jul, stor projekt, men meget spændende.
 
Lillen har fået ny lege kammerat, Tao stankelben. Vi må skille de strindende parter ad engang imellem da de bliver lige vilde nok. Tao tror han er 6 mdr. og Lillen synes han er mægtig
Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s