God dag i går

Hunde Centret har været i nabohøring. Nabohøringen er nu afsluttet og de har ikke modtaget nogle klager. Dejligt. Så ringede jeg til kommunen for at høre status på vores byggetilladelse, glem det. Nej, nej den går de først i gang med når nabohøringen er overstået. Så nu skal de se hvad de mangler (kunne de godt have gjort, blev indsendt igen i december) Så skal vi fremskaffe det de mangler og derefter kan der gå op mod 3 mdr. Da kommunen har lave ged i vores ansøgninger mere end en gang, havde jeg en forventning om at det ville gå lidt glattere, men nej. Kommunen tager ikke hensyn til noget og jeg må igen afvente. Kan tilføje at jeg indsendte vores første byggeansøgning i juli før vi flyttet ind og sagen er ikke færdig behandlet endnu. Det var trods alt godt at få at vide at der igen klager var over Centret, selv om vi ikke forventet det, så ved man aldrig, så langt så godt.
Desuden må jeg gerne stille skilt op ved vejen, skal lige have en snak med naboen om dette, så endnu en bureaukratisk hurdle er overstået.
 
Desuden fik jeg en pakke fra det stor udland (fik og fik, har betalt for den) For mig er det bedre end juleaften. Jeg pakkede ud i flere timer.
 
Ja, hundene synes det var lige så spændende som jeg
 
Kun syge mennesker kan finde på at købe så meget hjem fra USA
 
 
DVDer. Foundation Training for Agility. Bridging the Gap Between Training and Competition Contacts, Reliable Running A-frames, Making Reinforcement Fun, Control Unleashed A Foundation Seminar, Really Reliable Recall, 2×2 weawing training og Greg Derretts nye DVD on course to Excel.
 
 
Bøger. Devoloping Jumping Skills, Intermediate Agiity Workbook, The Feisty Fido, The Cautious Canine, Feeling Outnumbered (glæder jeg mig til at læse, er om store hundehold og hvordan man kan organisere sig bedre) Learning Games, Clean Run Book of Agiity Games, Clean Run Exercise Sourcebook vol 1 og 2, do it yourself agility equipment og when Pigs Fly.
 
Nogle af bøgerne og DVDerne er til min egen fornøjelse og andre er fordi jeg gerne blive bedre til at lære andre noget. F.eks Really reliable recall, synes jeg mangler gode råd til kursister, hvis hund altid kommer ved hjemkald herude, men aldrig derhjemme.
 
Til hundene. Fårskindtrækkelegetøj, eller bøffelskind. Barney gik amok. Tug it poser hvor der skal godbidder i som så kommer ud gennem nettet når hunden trækker. Squeeze tubes hvor der kan putte f.eks leverpostej i og det kan trykkes ud, et egern i en fiskestang (stor succes på holdene i går), og en malkepat trækkelegetøj. Ja, ja tosset er jeg, men jeg vil gerne prøve noget nyt, og en del af kursisterne var f.eks interesseret i fårskind trækkelegetøjet i går, men det er min. Skal have debut på Wilhelmsborg i morgen.
 
Selvfølelig flere sokker, magnetisk agilityben og lynlås dutter der står agility på.
 
Her er så de mest tossede ting. Uunværeligt. Klikkere der stå agility på, strækbind med hundepoter på og gavebånd med hunde poter.
 
Vandskåle i alle afskygninger. Stålskålene skal vi prøve at have i bilen (vi skal se om hundene kan vælte dem ned) Den grønne skål kan ikke købes herhjemme længere, meget praktisk når man har cocker og andre slubrehoveder, der er nemlig en kegle nede i skålen, som gør at der ikke er så meget vand i den. Den grå plastisk skål er til stofburene. Sidder fast rundt om stangen, og skålen kan taget af og resten klappes sammen med buret, genialt, så slipper man for at have vandskåle stående på gulvet.
 
Dots bur med nyt tæppe og vandskål, jeg tror dog han synes tæppet er for varmt, men vandskålen er rigtig god, da han gerne vil putte tæppet i vandskålen.
 
Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

5 svar til God dag i går

 1. J siger:

  Øhh hvad blev der er af finanskrise og manglende købelyst hos forbrugerne?Hold da op en masse "ragelse". Tror lige du gik lidt amok i webshoppen. Hvilken webshop var det? Kunne jo være man blev fristet.Hilsen Janne, Frida & Wilma

 2. ja siger:

  øhhhh…jeg tror vist at "stikke" den….købte nogenlunde samme mængde, lidt anden fordeling, og tog til USA for at hente det hehehe :o) Men jeg kan sige god for mange af tingene inkl. bøgerne :o) du vil få meget glæde af det !!!!!

 3. ja siger:

  PS: plastik vandskålene – hvis det er ikke spild typen du går efter kan jeg skaffe – ikke samme type som afbilledet men skulle du mangle en anden god gang ! Både i metal og plastik ( dem med farvet skål/hvid låg )

 4. Gitte siger:

  Neeejjj hvor er jeg misundelig på alle de ting… Ville VILDT gerne have DVD\’en "Control unleashed" Den er blevet anbefalet af mange. og flere af den andre bøger og DVD\’er kunne også nemt komme i mit indkøbsnet.

 5. Gitte siger:

  De genfyldelige tuber kan forresten købes i campingbutikker i Danmark. Har selv en nøjagtig magen til.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s