DM for hold

Uha hende Dipsy ved hvornår det gælder. Hun løb til hold DM 2 fejlfrie løb og havde endda taget Thomas med. Thomas var kommet på holdet torsdag aften pga. en skadet hund og sørme om Hr. Ammitzbølls holdkammerater også løb godt. Så samlet blev det til en flot anden plads.
 
Kan ikke huske hvad de forskellige hold hedder men her er et billede af dem, men kan da fortælle at de 6 af de 12 vindere er Vejle hunde.
 
 
De store.
 
 
Mellem hundene.
 
Til den/dem der på facebook her skrevet : "Hr. Ammitzbøll blev bedre placeret til DM end fru. Ammitzbøll"  vil jeg bare sige, puha I skulle skamme jer, sådan en ting må I aldrig fortælle til andre, det ender jo med at Thomas skal overtage arbejdet på farmen, og så skal jeg jo ud på det grå arbejdsmarkede igen.
 
Vil da også lige nævne Barneys løb. Han løb sammen med Teidi, Brezzy og Cassie og de klare det også meget godt. Jeg fik desværre trukket Båt af balancefeltet eller havde han 2 gode løb. Til sammen var vi " De fedeste fra Vejle a’ " Holdet blev samlet nr. 4, en ok debut fra det stor Vejle hold. Ang. navnet, så er det Louise og jeg der er de fed, Anne og Merete er bare fede på den fede måde 🙂
Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s