DcH Vejles stævne, Bossen og Bumsen og Dot-Com duehenter

Dch Vejles stævne løb af staben sidste weekenden. Linda havde lidt upassende meldt sig fra som stævneleder om tirsdagen (dog pga. brækket ben, så vi tilgiver hende), men på trods af det forløb alt godt. Lene S, Sanne R, Lillian og Lars gav den en ekstra skalle og alt var vist nogenlunde som det plejede. Vi kunne ikke finde vores jyske dollars, men de kunne da også erstattes af matador penge, så gik det da også. Tak til alle hjælperne og specielt dem fra andre klubber som kom og hjalp til, vi havde hjælpe fra Skanderborg og endda sjælland, ja, ja så er det jo ingen sag at få stævnet til at køre.
 
Mit eget stævne og det første i år.
Ja lørdag løb jeg med Bossen og Bumsen
Bossen (Boss) tog fuldstændigt røven på mig og løb 3 fejlfrie løb, i det åbne spring løb blev han nr. 2 0,3 sek efter Claudia Elsner. Vores mål var "bliv ved start" og slalom, og det må siges at det lykkedes. Eftersom jeg endnu ikke har løbet en hel bane med ham, havde jeg ingen ide om hvordan det så ud, men det gik rigtigt fint. Felterne mangler stadig en del arbejde, han bliver på dem, men kommer derned for langsomt.
Bumsen (Barney) starter ud med at løbe 2 ok løb og herefter vil han hellere hilse på alle end at løbe ag. med mig. Til hans forsvar skal sige at han normalt kun løber 2 løb, men jeg tænkte hjemmebane etc. Det var Barney ligeglad med, 2 løb og ikke mere.
 
Søndag
Ja Thomas havde fået hold i ryggen, og jeg måtte overtage hans dyr. Dipsy opførte sig som om hun aldrig havde set en agilitybane før, hun var alle vegne og mindst der hvor jeg ventede dette. Efter 3 løb opgav jeg.
Pjalte løb 1 senior løb, det var mest ment som en prøve, sidst han løb var han træg og havde ikke meget lyst. Men lysten fejlede ikke noget, den 11 årige gamle cocker var over det hele, sjovt men endte med en disk.
 
Thomas har siden i mandags ligget underdrejet med maveinfluenca, faktisk har han på bedste mande maner været lige ved at dø i 5 dage. Fredag skulle jeg have Harlev på besøg, og lige før de kom kiggede jeg på et stk. chokoladekage og tænkte det spiser jeg, derefter nej det har jeg ikke lyst til. Uha så burdte der have været en alarmklokke der ringede. Chokoladekage = ikke lyst , overhovedet ikke godt. Nå men Harlev kom og som aftenen skred frem gjorde det mere og mere ondt i min mave, jeg måtte endda takke nej til Majbritts mørbradgryde. Jeg kæmpede mig igennem aftenen og gik i seng så snart de var kørt.
 
Hele natten var i fast rute fart til pothuset. Imodium i massevis for lørdagen stod på markprøve. Jeg ville med, Dot-Com og jeg havde virkeligt trænet og overtrænet, så jeg var sikker på at udgå at han kvaste vildet. Så mave eller ej afsted lørdag morgen til Lykkensholm
 


Dot-Com duehenter. Billedet venligst udlånt af Marlene Birkebæk http://www.falkirks.dk

Jep, med mig med maveflu og Dorte duekvaser, dømt til at være en god dag, men Dot-Com blev omdøbt til duehenter. Moderen var meget stolt. Der var dog meget andet af hans præstation der var at beklage, men må nok indrømme at jeg havde trænet rigeligt, så jeg havde en rimelig ide om hvorfor han var noget træg i søget. Alle ænderne måtte jeg opfordre ham til at tage, ingen spontan opsamling, og det plejer kun at være et problem med kaninerne. Han gik fra en and og fandt en due, men en meget sød dommer valgte på denne præstion at give os en 2. præmie, og jeg havde fået et D som i Dorte så var jeg ligeglad, intet kvast vild, så halv så meget træning før næste markprøve, så er den MÅSKE lige i øjet.

I dag er jeg beklageligvis blevet nød til at aflyse alle mine enetimer, da jeg helst ikke skal være for langt væk fra potten, og nu håber jeg bare det er bedre til i morgen. 
 
 
Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s